Martina Konosić Lakić , mr.sc.

Martina Konosić Lakić diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Zvanje magistra znanosti stječe na Postdiplomskom studiju Organizacije i managementa.

Od 2002.god. radi u bankarstvu; od 2006.god. u Privrednoj banci Zagreb d.d. kao menadžer za odnose s klijentima u Grupi poslova za male i srednje poduzetnike, a od 2012. do kraja 2018. god. kao direktor Centra za poslovanje s poduzećima uspješno vodi tim prodajne mreže u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Uz funkciju direktora prodaje aktivno sudjeluje u organizaciji poslovnih procesa, prezentacija, edukacija i coachinga prodajnog tima.

Kroz program Poslovne škole stječe diplomu Općeg menadžmenta- Business Certficate – Business Education Program, a dodatno se usavršava i u području komunikacijskih vještina – London school of Public Relations te polazi više raznih edukacija, radionica i tečajeva iz područja prodajnih vještina, upravljanja odnosom s klijentima, train the trainer  i sl.

Partner je u Simulus grupa d.o.o. za poslovno savjetovanje koja se bavi poslovnim savjetovanjem i edukacijama u području financija, strategije i unaprjeđenja organizacija.

https://smartedukacije.com/wp-content/uploads/2019/04/martina.jpg

Poboljšajte svoje poslovanje

Kontakt

099 708 708 6
martina@smartedukacije.com
Marka Bahovca 4, 10430 Samobor

Info

SMART-MKL d.o.o.
OIB 83141749335
https://smartedukacije.com/wp-content/uploads/2019/04/smart_edukacije_footer_logo.png

Sva prava pridržana 2019 © smartedukacije.com | Hosting & Web Shop by KUHADA

Sva prava pridržana 2019 © smartedukacije.com | Hosting & Web Shop by KUHADA